DeFeet Armskin Wool: Άλλο "ντύνομαι καλά" και άλλο "βάζω τα καλά μου"!

Θέλετε να ξεχωρίσετε στο επόμενο Freeday ή μήπως να ντυθείτε λίγο καλύτερα επειδή θα βρίσκεται εκεί το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει; Είναι το στιλ σας λίγο πιο "εναλλακτικό" και δε σας πηγαίνουν τα κοινά, συνθετικά ρούχα ποδηλασίας; Είστε φαν του ρετρό; Τα καλύμματα χεριών Armskin Wool από τη DeFeet είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε!

Τι μανίκι είναι αυτό;

Η αμερικανική DeFeet χρησιμοποιεί το καλύτερο μαλλί Merino για να κατασκευάσει τα καλύμματα χεριών (μανίκια) Armskin Wool, διαθέσιμα σε σκέτο μαύρο και "Argyle Charcoal" -ανθρακί καρό με απλά λόγια. Φανταστείτε τα σαν ένα κορυφαίας ποιότητας πουλόβερ μόνο για τα χέρια σας, και η εικόνα που θα σχηματίσετε στο μυαλό σας δεν απέχει από την πραγματικότητα. Όμως στο συγκεκριμένο "πουλόβερ" (μπρατσόβερ;) η πλέξη είναι αρκετά πυκνή ώστε να προστατεύει τα χέρια σας από τον αέρα και το κρύο, αλλά προσφέρει αρκετή διαπνοή για να εξατμίζεται γρήγορα ο ιδρώτας. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του Merino είναι επίσης ότι δεν κρατά μυρωδιές, άρα αν ιδρώσετε κατά τη διάρκεια μιας βόλτας ή προπόνησης δε θα μυρίζετε σαν άπλυτος ασβός στο απρέ-βολτ καφεδάκι με την παρέα σας.

Η αίσθηση των Armskin Wool (€30) πάνω στο δέρμα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, και πολύ "ρούχινη", δηλαδή θυμίζει κανονικά ρούχα και όχι τις συνθετικούρες που έχουμε μάθει να ονομάζουμε ρουχισμό ποδηλασίας. Το ανθρακί καρό που προτίμησα έχει ένα κάπως εκλεπτυσμένο ύφος, και αν το συνδυάσετε με τις αντίστοιχες και εξίσου ποιοτικές κάλτσες Wooleator (€14) που μάλιστα είναι ανθεκτικότερες (+πιο άνετες +μυρίζουν λιγότερο) από τις κοινές ποδηλατικές κάλτσες, τότε είστε σε καλό δρόμο για ένα πολύ ξεχωριστό ποδηλατικό ντύσιμο. ΓουστάρωLike

Βαθμολογία:

10/10 σαμπρελάκια

 


Περισσότερες πληροφορίες: DeFeet | Αντιπρόσωπος: Alex Yacoupian (τηλ. 210 9954 767)