Νέα ποδηλατικά GPS από τη Lezyne

Η νέα γκάμα GPS της Lezyne αποτελεί εξέλιξη της πρώτης γενιάς ποδηλατικών κοντέρ από τον αμερικανικό οίκο. Όχι μόνο έχει βελτιωθεί ριζικά κάθε μοντέλο, με βελτιωμένες λειτουργίες και πιο "μυώδη" αισθητική, αλλά πλέον υπάρχουν και περισσότερα μοντέλα για να καλύψουν ποδηλάτες διαφορετικών απαιτήσεων.

  • Όλα τα μοντέλα συνδέονται μέσω Bluetooth Smart με συμβατά smartphones (Android / iOS) και μέσω της εφαρμογής Lezyne Ally ("σύμμαχος") εμφανίζουν στην οθόνη τους ειδοποιήσεις εισερχόμενων SMS, email και τηλεφωνικών κλήσεων, ενώ παράλληλα προσφέρουν λειτουργίες πλοήγησης turn-by-turn (χωρίς χάρτες), live tracking και Strava Live Segments.
  • Όλα τα μοντέλα μπορούν να εξατομικευθούν όσον αφορά τα πεδία που προβάλλονται στην οθόνη καθώς επίσης προσφέρουν πολλαπλές "σελίδες" με πεδία.
  • Όλα τα μοντέλα συνεργάζονται με powermeter.

Super GPS

Lezyne Enhanced Super GPS

Το κορυφαίο μοντέλο της νέας γκάμας αντικαθιστά το παλιό Super GPS. Διαθέτει ANT+ και Bluetooth Smart για σύνδεση με εξωτερικούς αισθητήρες παλμών, ισχύος, ταχύτητας και στροφών. Είναι το ισχυρότερο GPS της σειράς και προσφέρει τη μεγαλύτερη αυτονομία (έως 24 ώρες). Περισσότερες πληροφορίες στον πίνακα τεχνικών χαρακτηριστικών, στο τέλος της σελίδας.

Micro C GPS

Lezyne Micro C GPS Lezyne Micro C GPS

Πολύ απλά, πρόκειται για ένα Enhanced Super GPS με μικρότερες διαστάσεις, χαμηλότερο βάρος, μικρότερη μνήμη και αυτονομία αλλά έγχρωμη οθόνη. Περισσότερες πληροφορίες στον πίνακα τεχνικών χαρακτηριστικών, στο τέλος της σελίδας.

Micro GPS

Lezyne Micro GPS

Το Micro GPS είναι ουσιαστικά το Micro C GPS αλλά με μονόχρωμη οθόνη και 25% μικρότερη μνήμη. Περισσότερες πληροφορίες στον πίνακα τεχνικών χαρακτηριστικών, στο τέλος της σελίδας.

Macro GPS

Lezyne Macro GPS

Το Macro GPS έχει τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις και βάρος με το Super GPS χωρίς όμως να διαθέτει ΑΝΤ+, GLONASS, βαρόμετρο και επιταχυνσιόμετρο. Επίσης, η αυτονομία είναι ελαφρώς μειωμένη στις 22 ώρες και η χωρητικότητα μνήμης η μικρότερη της σειράς, έως 100 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες στον πίνακα τεχνικών χαρακτηριστικών, στο τέλος της σελίδας.

Mini GPS

Lezyne Mini GPS

Το πιο προσιτό μοντέλο της σειράς στην πραγματικότητα είναι ένα Macro GPS με τις εξωτερικές διαστάσεις και το βάρος του Micro GPS, και αυτονομία στις 12 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες στον πίνακα τεχνικών χαρακτηριστικών, στο τέλος της σελίδας.

Micro C GPS Watch

lezyne enhanced micro c gps watch

Το Micro C GPS σε μορφή ρολογιού απευθύνεται κυρίως σε multisport αθλητές. Όλες οι λειτουργίες και δυνατότητες του κοντέρ Micro C GPS με ένα εύκαμπτο λαστιχένιο λουράκι και λειτουργίες ιχνηλάτησης Lifestyle, Cycling, Running, Hiking. Περισσότερες πληροφορίες στον πίνακα τεχνικών χαρακτηριστικών, στο τέλος της σελίδας.

Micro GPS Watch

lezyne microgps watch

Το Micro C GPS Watch με μονόχρωμη οθόνη, ή αν προτιμάτε καλυτερα το Micro GPS με λουράκι καρπού. Περισσότερες πληροφορίες στον πίνακα τεχνικών χαρακτηριστικών, στο τέλος της σελίδας.

Σύγκριση GPS Κοντέρ Lezyne

ΜοντέλοSuper GPSMicro C GPSMicro GPSMacro GPSMini GPS
Διαστάσεις Π x M x Υ 42.9mm x 67.8mm x 27.5mm 33.7mm x 47.9mm x 22.5mm 33.7mm x 47.9mm x 22.5mm 42.9mm x 67.8mm x 27.5mm 33.7mm x 47.9mm x 23mm
Οθόνη Μονόχρωμη 31.7mm x 40.1mm Έγχρωμη 24.25mm x 25.25mm Μονόχρωμη 24.25mm x 25.25mm Μονόχρωμη 31.7mm x 40.1mm Μονόχρωμη 22mm x 26mm
Touch Όχι Όχι Όχι Όχι Όχι
GPS Ναι Ναι Ναι Ναι Ναι
GLONASS Ναι Ναι Ναι Όχι Όχι
Βαρόμετρο Ναι Ναι Ναι Όχι Όχι
Επιταχυνσιόμετρο Ναι Ναι Ναι Όχι Όχι
ANT+ Ναι Ναι Ναι Όχι Όχι
Bluetooth Smart Ναι Ναι Ναι Ναι Ναι
Υποστήριξη Powermeter Μέσω ANT+ ή Bluetooth Μέσω ANT+ ή Bluetooth Μέσω ANT+ ή Bluetooth Μέσω Bluetooth Μέσω Bluetooth
Υποστήριξη Di2 Ναι Ναι Ναι Μέσω Bluetooth Μέσω Bluetooth
Σύνδεση με εφαρμογή Lezyne Ally Ναι Ναι Ναι Ναι Ναι
Live Tracking Ναι Ναι Ναι Ναι Ναι
Strava Segments Ναι Ναι Ναι Ναι Ναι
Μνήμη ≤400 ώρες ≤200 ώρες ≤150 ώρες ≤100 ώρες ≤100 ώρες
Αυτονομία ≤24 ώρες ≤14 ώρες ≤14 ώρες ≤22 ώρες ≤12 ώρες
Βάρος 76gr 29gr 29gr 76gr 29gr

 

Αξεσουάρ: Αισθητήρας παλμών Bluetooth Smart

lezyne hr flowsensor

Αξεσουάρ: Αισθητήρας στροφών/ταχύτητας Bluetooth Smart

lezyne cadence speed flowsensor