Η Castelli επίσημος χορηγός της ιταλικής εθνικής ομάδας ποδηλασίας

Πέρασαν οκτώ χρόνια από τότε που η Castelli ήταν χορηγός της ιταλικής εθνικής ομάδας ποδηλασίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας της Λισαββόνας, στη Πορτογαλία. Φέτος, το λογότυπο με τον σκορπιό θα βρίσκεται ξανά πάνω στις εμφανίσεις των "Azzurri" κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας της Μελβούρνης, στην Αυστραλία.

Η Castelli με χαρά ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι είναι ο επίσημος "τεχνικός χορηγός" της ιταλικής εθνικής ομάδας ποδηλασίας, με το νέο της ρουχισμό να εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας στη Μελβούρνη. Με βάση την πολυετή εμπειρία της καθώς και την πληροφόρηση που έχει από τους επαγγελματίες αθλητές και τις επαγγελματικές ομάδες των οποίων είναι χορηγός, η Castelli ντύνει την εθνική ομάδα της χώρας της με όμορφο ποδηλατικό ρουχισμό που βελτιώνει τις επιδόσεις των αθλητών:

  • Το Melbourne Aero Race Team Jersey, σύμφωνα με την εταιρία, δίνει 10 watt παραπάνω ισχύος στα 40 km/h – δηλαδή το ισοδύναμο περίπου 36 δευτερολέπτων/ώρα σε σχέση με ένα συμβατικό ποδηλατικό jersey.
  • Το Melbourne Velocissimo Bibshort είναι σχεδιασμένο να βελτιώνει τις επιδόσεις απαλοίφοντας τα σημεία πίεσης που εμποδίζουν τη ροή του αίματος.

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την εθνική ομάδα της Ιταλίας, ” είπε ο Steve Smith, Διευθυντής Marketing της Castelli. “Όταν η Castelli ήταν χορηγός της ιταλικής εθνικής ομάδας από το 1996 μέχρι το 2001, προσέφεραν τον ομορφότερο ποδηλατικό ρουχισμό, αλλά επίσης εισήγαγαν καινοτομίες όπως η πρώτη πλήρως αεροδυναμική ολόσωμη στολή. Ο ρουχισμός είναι ένα σημαντικό μέρος του εξοπλισμού. Και εμείς συνεχώς βελτιώνουμε τις πιο τεχνολογικά εκελιγμένες λύσεις ώστε να κάνουμε τους ποδηλάτες γρηγορότερους, ελαφρύτερους, πιο αεροδυναμικούς και πιο άνετους.”

Διαβάστε περισσότερα στο www.castelli-cycling.com