Athens Bicycle Expo το Μάρτιο στο κέντρο της Αθήνας

...πιο κέντρο δε γίνεται! Από έγκυρες πηγές γνωρίζουμε ότι ετοιμάζεται τριήμερη ποδηλατική έκθεση με τίτλο "Athens Bicycle Expo" τον ερχόμενο Μάρτιο στην εκθεσιακή αίθουσα του Σταθμού Μετρό Συντάγματος. Ο διοργανωτής της έκθεσης αυτής, εταιρία AirMedia Communications, αναμένει τεράστια επισκεψιμότητα που θα ξεπεράσει τους 1.000.000 καταναλωτές (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Αττικό Μετρό Α.Ε.)!

Λόγω περιορισμένου χώρου, η Athens Bicycle Expo σίγουρα δε θα μπορεί να υποστηρίξει πολλά και μεγάλα περίπτερα όπως έχουμε συνηθίσει από το Bike and Run Expo, άρα θα πρόκειται για μια πιο "εξκλουζίφ" προώθηση, η οποία θα αφορά λίγους εκθέτες. Ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη, αλλά μάλλον δεν προβλέπεται για το Π-Σ-Κ 25-27 Μαρτίου όπου οι Αθηναίοι -παραδοσιακά- αναμένεται να εκδράμουν "εκτός των τειχών".

Το iCycling.gr εύχεται κάθε επιτυχία στους διοργανωτές της Athens Bicycle Expo 2011, και αναλογίζεται την ελαφρά ειρωνία της υπόθεσης: Τα ποδήλατα που απαγορεύεται να εισέρχονται και να μεταφέρονται στους συρμούς του Μετρό, θα γεμίσουν τον εκθεσιακό του χώρο... :P