Η Endura χορηγός ρουχισμού του Roc d'Azur

Η Endura είναι ο επίσημος χορηγός ρουχισμού του φετινού Roc d'Azur - μιας εκ των κορυφαίων διοργανώσεων mountain bike στον κόσμο, η οποία φέτος γιορτάζει την 30η της επέτειο. Περισσότεροι από 16.000 αναβάτες έχουν δηλώσει συμμετοχή για το Roc d’Azur 2014 που θα πραγματοποιηθεί στη Base Nature François Léotard του Fréjus και στα μονοπάτια της Roquebrune-sur-Argens ξεκινώντας μεθαύριο Πέμπτη 8 Οκτωβρίου.

Η Endura σχεδίασε μια συλλογή επίσημου ρουχισμού για το Roc d’Azur branded η οποία θα πωλείται στο περίπτερο της στη διοργάνωση, όπου θα μπορεί κανείς επίσης να προμηθευτεί μια ευρεία γκάμα προϊόντων της.

Η Endura χορηγός ρουχισμού του Roc d'Azur

Οι χορηγούμενοι αθλητές της σκωτσέζικης εταιρίας, Tracy Moseley (Πρωταθλήτρια του Enduro World Series) και ο freerider Chris Smith θ' αγωνιστούν στο Enduro του Roc d’Azur την Πέμπτη. Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Endura θα έχουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν από κοντά, να μιλήσουν μαζί τους και να λάβουν συμβουλές από πρώτο χέρι. Η Tracy και ο Chris θα υπογράφουν αυτόγραφα την Παρασκευή μεταξύ 11:30-12:00 και 15:45-16:15, και το Σάββατο 10:00-10:30 και 15:45-16:15.

Η συλλογή Endura Roc d’Azur

Η συλλογή ρουχισμού Roc d’Azur περιλαμβάνει δύο κοντομάνικα jerseys (ένα με πλήρους μήκους φερμουάρ και ένα με κρυφό, μήκους 3/4), ένα μακρυμάνικο jersey, ποιοτικά bib shorts, και ένα πρακτικό multitube. Όλα τα κομμάτια φέρουν το επίσημο λογότυπο Roc d’Azur.

  • Τα jerseys είναι φτιαγμένα από ύφασμα με CoolMax και διαθέτουν 3 πίσω τσέπες για τα απαραίτητα του αγώνα. Ελαστικά μανίκια, αλλά και ελαστικό στους καρπούς και το στρίφωμα εξασφαλίζουν άψογη εφαρμογή.
  • Το υψηλής ποιότητας bib short από Power Lycra διαθέτει πλατιές τιράντες, άψογη εφαρμογή και μαξιλαράκι gel της σειράς 400 για τη μέγιστη δυνατή άνεση. Τυπωμένα τελειώματα σιλικόνης στα μπατζάκια, τα κρατούν στη θέση τους.
  • Το Roc d’Azur multitube αποτελεί ωραίο σουβενίρ αλλά και έξυπνο δώρο. Το ευπροσάρμοστο αξεσουάρ ρουχισμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μπαντάνα, κάλυμμα λαιμού, κάλυμμα προσώπου, κάλυμμα κεφαλιού ή αυτιών.

Roc d’Azur 2014: 8 - 12 Οκτωβρίου 2014 | Περισσότερες πληροφορίες: http://www.rocazur.com/us/homepage.html