Endura ρουχισμός ποδηλασίας

Δεκαοκτώ αναβάτες οι οποίοι επελέγησαν από τους υπέυθυνους της εταιρίας ανά την Ευρώπη, έλαβαν ο καθένας από ένα πακέτο με τον τελευταίο ρουχισμό της Endura για ποδηλασία βουνού ή δρόμου, συμπεριλαμβανομένων jackets, jerseys, εσωρούχων, γαντιών, παντελονιών, οπτικών, κρανών, αλλά και μη-ποδηλατικών προϊόντων όπως η βαλίτσα Roller Flight Deck Bag και ρούχα της σειράς Urban. Το πρόγραμμα πρεσβευτών της Endura ονομάζεται "Ground Division" και ανάμεσα στους πρώτους 18 αναβάτες βρίσκεται και ο Νώντας Λαμπρακόπουλος από το Αγρίνιο (έχουμε γράψει παλιότερα για τον Νώντα εδώ).

Σίγουρα είναι μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια που επιλεχθηκα να εκπροσωπήσω τον ποδηλατικό ρουχισμό εξοπλισμό της Endura. Μαζι με τους υπόλοιπους 17 αναβάτες απο την υπόλοιπη Ευρώπη συμμετεχουμε στο πρόγραμμα Ground Division!

- Νώντας Λαμπρακόπουλος

Το πρόγραμμα Ground Division είναι μια πρωτοβουλία με σκοπό την υποστήριξη ταλαντούχων αναβατών εντός της ευρύτερης οικογένειας της Endura. Όσοι έγιναν μέλη της πρώτης "διμοιρίας" επελέγησαν τόσο για το πάθος τους, την επιρροή τους και την παρουσία τους στα social media όσο για το ταλέντο τους στην ποδηλασία. Ο υπεύθυνος πωλήσεων David Pritchard δήλωσε ότι η πρώτη αυτή ομάδα του προγράμματος Ground Division είναι αναβάτες οι οποίοι  "ζουν και αναπνέουν το brand της Endura".