Προστατεύστε τα "πιστόνια" σας στη βροχή

"Αδιαβροχοποιήστε" την ποδηλατική σας γκαρνταρόμπα για να μη χάνετε άλλες βόλτες ή προπονήσεις λόγω του καιρού! Η αλήθεια είναι, πως όταν τα ρούχα σας ποτίσουν, θα κρυώσει τόσο το σώμα σας, όσο και η διάθεση σας. Αντί να λυπάστε για τις χαμένες ώρες στη σέλα, φροντίστε να προμηθευτείτε αδιάβροχο ποδηλατικό ρουχισμό υψηλών επιδόσεων.

Είναι ήδη γνωστό ότι η Endura διαθέτει μια πλούσια γκάμα αδιάβροχων τζάκετ. Λιγότερο γνωστό όμως είναι ότι οι "παντός καιρού ειδικοί" από τη Σκωτία διαθέτουν αδιάβροχα παντελόνια, κολάν και καλύμματα ποδιών για κάθε αναβάτη και είδος ποδηλασίας: Στο βουνό, στο δρόμο και στην πόλη! Η γκάμα περιλαμβάνει σορτς, παντελόνια 3/4, παντελόνια πλήρους μήκους, καλύμματα παντελονιών και μακριά bibs. Τα παρακάτω κομμάτια είναι οι τελευταίες προσθήκες στη γκάμα αδιάβροχου ρουχισμού για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2014.

MTB: Αδιάβροχο παντελόνι MT500

Η μακριά έκδοση του αδιάβροχου σορτς MT500. Ελαφρύ, διαπνέον παντελόνι από ελαστικό ύφασμα, με ενίσχυση cordura στην περιοχή επαφής με τη σέλα. Διπλώνει σε πολύ μικρό μέγεθος για να μην καταλαμβάνει χώρο μέσα στο σακίδιο. Στους αστραγάλους υπάρχουν φερμουάρ για πιο ασφαλή εφαρμογή, τα οποία διευκολύνουν τον αναβάτη στο να φορέσει ή να βγάλει το παντελόνι ΜΤΒ500. Οι ανακλαστικές λεπτομέρειες βοηθούν ώστε ο αναβάτης να είναι καλύτερα ορατός τις σκοτεινές ώρες.

Αδιάβροχο παντελόνι ποδηλασίας Endura MT500

ΜΤΒ, πόλη και Cyclocross: Αδιάβροχο παντελόνι Hummvee

Το νέο αδιάβροχο παντελόνι Hummvee είναι εξαιρετικά βολικό χάρη στο πλήρους μήκους, διπλής κατεύθυνσης φερμουάρ για να μπαίνει και να βγαίνει εύκολα. Κατασκευασμένο από ελαφρύ, χαμηλού θορύβου αδιάβροχο και διαπνέον ύφασμα 2.5 στρώσεων, διαθέτει επίσης ελαστική ενίσχυση στην περιοχή της σέλας, με σφραγισμένες ραφές.

Τα κουμπιά στη μέση κρατούν το Hummvee κλειστό, ακόμη και αν τα φερμουάρ του είναι ανοιχτά -π.χ. για αερισμό ή για πρόσβαση στις τσέπες του παντελονιού που φορά ο ποδηλάτης από μέσα. Το κάτω μέρος του μπαντζακιού μπορεί να προσαρμοστεί καλύτερα στο πόδι, χάρη στις λωρίδες Velcro που διαθέτει. Ανακλαστικές λεπτομέρειες βελτιώνουν την ορατότητα σε κακοφωτισμένους δρόμους. Το αδιάβροχο παντελόνι Hummvee είναι διαθέσιμο σε απλό μαύρο και φανταχτερό πράσινο -το οποίο για όσους θέλουν το look του Κέρμιτ, μπορεί να συνδυαστεί  με το Hummvee Convertible Jacket στο ίδιο χρώμα.

Endura Hummvee αδιάβροχο παντελόνι ποδηλασίας

Δρόμος: Stealth-Lite II μακρύ bib

Με το νέο χειμερινό bib της Endura, Stealth-Lite II, μπορείτε να ποδηλατήσετε με άνεση ακόμη και μέσα στο καταχείμωνο. Είναι πλήρως αδιάβροχα και αντιανεμικά, χωρίς να εμποδίζουν τον αναβάτη χάρη στις ενώσεις των υφασμάτων (συγκολλημένες με υπερήχους) με ελαστικές ενισχύσεις. Με τη χρήση του νέου υφάσματος, η ενημερωμένη έκδοση του δημοφιλούς ποδηλατικού κολάν τώρα έχει σημαντικά βελτιωμένη ελαστικότητα και διαπνοή.

Κομμένα και συγκολλημένα με Laser φερμουάρ αστραγάλων επιτρέπουν την καλή εφαρμογή πάνω από καλύμματα παπουτσιών. Ο κορμός είναι κατασκευασμένος από Thermolite με δικτυωτά τμήματα και εμπρόσθιο φερμουάρ, ανακλαστικές λεπτομέρειες στους αστραγάλους και ανακλαστικό λογότυπο Endura στο μηρό για περισσότερη ασφάλεια σε συνθήκες κακής ορατότητας. Οι μεγαλύτερες δικτυωτές επιφάνειες στο άνω μέρος του κορμού καθιστούν το νέο Stealth-Lite II ελαφρύτερο και πιο διαπνέον.

Αδιάβροχο κολάν ποδηλασίας Endura Stealth Lite II

Cyclocross και οποιοδήποτε είδος ποδηλασίας: Thermolite Full Zip Leg Warmers

Αν και δεν είναι αυστηρά αδιάβροχα, τα νέα καλύμματα ποδιών Thermolite Full Zip είναι ιδανικά για οποιοδήποτε είδος ποδηλασίας. Διαθέτουν πλήρους μήκους φερμουάρ που τα καθιστά πολύ βολικά για να φοριούνται στο ζέσταμα πριν τον αγώνα, αφού για να αφαιρεθούν, δε χρειάζεται ο αναβάτης να βγάλει τα παπούτσια του. Κατασκευάζονται από υψηλών επιδόσεων Repel TEFLON προστατευτικό υφάσματος για άνεση σε κακές καιρικές συνθήκες και ανθεκτική υδατοαπωθητικότητα. Έτσι, παρουσιάζουν περιορισμένες αδιάβροχες ιδιότητες.

Endura Thermolite καλύμματα ποδιών